2015. április 4., szombat

Húsvét- Akcióra felkészülni! /Lili-Rose D./

Bonjour Virágszálak!
Holnap itt a húsvét, gondolom már mindenki várja. Vagy mégsem? Ebben a cikkben húsvéti ötleteket adok nektek, mindenféle vallási cuccot félretéve. Kezdjünk hozzá!
Creative eggs
Aki imád kreatív lenni, azt most kiélheti szenvedélyét. Ott a tojás, egyenlőre szűzies barnán. Befested egy alapszínnel, kezedbe veszed az ecsetet és indulhat a móka! Az ott csak nem a húsvéti nyúl? Bambi mióta van tojáson? A kedvenc dalod szövege cirádás fekete betűkkel? Ezek mind jöhetnek! Például ismered J.R.R. Tolkien híres trilógiáját? Keresd meg az Egy Gyűrű feliratát és fesd fel! Vajon kinek lesz Starbucks logós műve? Én például készítettem magamnak egy mini tojás to-do-listet. Íme:
-Eurovíziós betűtípussal felírni az Easter szót
-teknős
-absztrakt motívumok
-skull
-bajusz+szemüveg
-mintha szét lenne nyílva a tojás
-kiskacsa
-leopárd minta
-füstös
Ha szeretnétek a sikeres akciókról, majd hozok képet, illetve ti is elkészíthetitek ezeket.
Egg house
Bizony, a háznak is kell valami nyusziváró külső, de csak azok tudják megtenni ezt, akiknek idő, mint a tenger.
Pár ötlet, elhavazottaknak és ráérőseknek egyaránt!
A képen láttok egy esernyőt, igaz? Nosza, akiknek ilyesmi ,,víztaszítójuk" van, azok csak pár virágot raknak bele, majd egy masnival összekötik az alját.
Az ablak kilincs sem maradhat kietlen, fogj egy papírt, ceruzát, rajzolj valamit, a tetejét szúrd át tűvel, vágd körbe, köss rá fonalat, akaszd fel!
Nem feltétlenül kell a klasszikus díszítési irányvonalat követned! Emlékszel még azokra a felállíthatós 3D-s díszekre? Készíts te is valami ilyesmit!
Van parafatáblád? De jó, képzeld, nekem is! Az ezen a linken található rajz-tutorial-lal varázsolj magadnak egy húsvéti nyuszit!
Inkább tojásokat szeretnél? Csak kattints ide! A kiskacsák jobban átjönnek? Hohó! Itt alkothatsz magadnak!
Netán a cukiságokat kedveled? Mit szólsz ehhez a rózsaszín baby nyuszihoz?
You are my flower...
Hétfőn már jönnek a locsolók. Te is bűzlesz már nap végére a sok parfümtől, pedig tegnap mostál hajat? A fiúk 90%-át abszolút nem érdekli a fejed, csak elmond valami verset, aztán BUMM nekimegy a hajadnak. Aki kifogta a maradék 10%-ot, az örüljön, ő nagy valószínűséggel a csuklójára/nyakára kapja az illatos kenceficét.
Mit tegyen viszont a többi szerencsétlen? Mosson újra hajat? Ugyan! Pár tipp Lili-Rose-tól és ez a probléma rögvest megoldódik. Vagy nem.
Először is: NE moss vasárnap hajat! Talán ez a legegyszerűbb. Esetleg a vers végén rögtön nyomd a fiú orra alá a csuklódat. Elvileg érti a célzást.
A harmadik pedig: köss fejkendőt a fejedre! Ez elég egyértelmű jel, hogy: A KEZEMRE ADD!
Remélhetőleg ti is találtok valami megoldást erre a ,,problémára".

Végezetül pedig annyit szólnék, hogy: inspiráló képek a tojásfestéshez! 










Ennyi lenne, remélem tetszett és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Minden Virágszálnak! /KHÜMV/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése