2015. április 1., szerda

Bloggerek, akik épphogy élnek- Tanácsadás by: Lili-Rose D.

Bonjour Virágszálak!
A mai cikkemet egy dal inspirálta, amit itt meg lehet hallgatni. De vágjunk is bele!
A címet én úgy értelmezem, hogy kifogyunk az ihletből, folyton ígérgetjük: Jön már az új rész/bejegyzés!, ám sose sikerül. Valamiért mindig elvetjük az aktuális ötletet, mert nem elég jó, túl lapos, stb.
Mikor áll be valakinél ez az épphogy élek állapot? Ott a történeted, cikkes blogod, stb., már kéne írni a következőt, de egyszerűen a fenti okok miatt sosem sikerül. Most megpróbálok segíteni, leküzdeni a fagyhalált, ezt a csúnya dolgot.
Mindenkinél más technika jön be, nálam például a zene. Van, aki körbenéz az utcán, aztán már lohol is haza, ledobja magát a gépe elé és BUMM. Mások csak a tumblr.-n kutakodnak vagy a we heart it-en.
Fogalmam sincs, hogy nálatok mi szükséges, mert gondolatolvasó mégsem lehetek. Ennek ellenére megpróbálok valami jót összedobni.
A bloggerek kórházában vagyunk, azon belül pedig az inspiráció rendelőben. Dr. Dessauge  12 órán keresztül várja a pácienseket. Kukkantsunk bele egy napjába!
-Jó napot! Történet? Romantikus? Értem.
Dr. Dessauge felállította a diagnózist, jöjjön a recept:
Keress a tumblr.-n és a we heart iten képeket ,,romantic” címszóval.








Továbbá ajánlom az alábbi zeneszámokat. Elina Born & Stig Rasta- Goodbye to Yesterday, Marta Jandová & Václav Noid Bárta- Hope Never Dies, Monika Linkyté & Vaidas Baumila- This Time. Jöhet a következő!
-Szintén történet? Fantasy? Kedvencem!  
Konkrét zeneszámot nem adok meg, de a medieval fantasyhoz FAUN-t, a természetben játszódóhoz Fahrenhaidt-ot ajánlok. A vegyeshez Alexander Rybak dalait építsd bele a programba. Következő!
   

     
   
-Fanfiction? Hallgasd a személy számait, nézegesd a képeit. Alternatív univerzumnál keress rá a fanolt dologra. Sportról van szó? Nézz meg pár videót, google-n kutass. Következő! Elfogytak?
Igyekeztem izgalmassá tenni a témát, már amennyire tőlem tellett, a következő cikk, mily’ meglepő, megint valami random lesz. Most megyek írni, mert nekem is megjött a várva várt ihlet.
Lili-Rose Dessauge



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése